Na treću godišnjicu dogovora uspostave Kukuriku koalicije, sada vladajuća politička ekipa okupila se u restoranu Kukuriku u Kastvu, po kojem je koalicija i nazvana. Među njima je bio i prvi esdepeovac, došao je pozdravio se s drugovima i ubrzo se među prvima izgubio. Kamo se uputio većina njegovih najbližih suradnika dobro je znala, a posebno Slavko Linić. Nedugo po odlasku iz restorana Kukuriku službeni premijerov automobil bio je parkiran blizu stana članice grupe E.N.I Ivone Maričić. Premijerova pratnja je čekala u autu i onda se zbio događaj o kojemu je proteklih dana brujala Rijeka, ekskluzivno doznaje portal tjedno.hr.


Dobri poznavatelji tvrde da se sadašnji premijer s pjevačicom grupe ENI Ivonom Maričić ne druži samo zbog glazbe, nego da su u dugogodišnjoj ljubavnoj kombinaciji. Svaki put kad je u Rijeci ili blizini crvenokosa Ivona dobije poziv od svog obožavatelja i obično se sastanu.

Na treću godišnjicu dogovora za koaliciju, sada vladajuća politička ekipa nedavno se okupila u restoranu Kukuriku u Kastvu, po kojem je koalicija i nazvana. Među njima je bio i prvi esdepeovac, došao je pozdravio se s drugovima i ubrzo se među prvima izgubio. Kamo se uputio većina njegovih najbližih suradnika dobro je znala, a posebno Slavko Linić. Nedugo po odlasku iz restorana Kukuriku službeni premijerov automobil bio je parkiran blizu stana članice grupe E.N.I Ivone Maričić. Premijerova pratnja je čekala u autu i onda se zbio događaj o kojemu je proteklih dana brujala Rijeka.

Naišli su neki mladići i iz nekog njima znanog razloga na premijerov službeni automobil počeli bacati kamenje. Luksuzni državni auto su tako malo oštetili. Premijerovi tjelohranitelji su izašli iz auta i potrčali za mladićima koji su se dali u bijeg, odmah su incident prijavili policiji u Rijeci i policajci su se dali u potragu. Mladiće je tražilo nekoliko ophodnji. Navodno su ih tražili na dvadesetak mjesta dok ih nisu uhvatili.

Za to vrijeme pjevačica iz grupe E.N.I je bila sa svojim obožavateljem.

Što su radili samo je njima znano, a svašta se šuška i priča. Svojedobno se digla velika bura kad je saborska zastupnica HDZ-a Sunčica Sumrak u Saboru javno tada vođu oporbe optužila da tuče ženu. Poslije toga tekstovi o “sumraku demokracije zbog kleveta gospođe Sumrak” pojavili su se kao gljive poslije kiše. Optužbe Sunčice Sumrak naišle su na zgražanje, malo tko joj je povjerovao, a ljudi koji su nam ispričali priču o potjeri za mladićima koji su bacali kamenje na premijerov automobil o čemu bruji Rijeka, rekli su nam i za premijerovu vezu o čemu se dugo šuška i dodali da premijer navodno ne udara samo ženu nego “nabuba”i pjevačicu čiju grupu toliko obožava. Ponaša se kao pijevac u kokošinjcu. Možda Kukuriku koalicija nije nazvana tako samo zbog restorana u kojem je nastala, nego i zbog nasilnog premijerova karaktera.

Ivona Maričić do sada se u javnosti nije ni žalila ni hvalila zbog premijerovih posjeta. Premijerove posjete je držala u tajnosti, koliko je to naravno u ovoj maloj zemlji moguće. Jednako tako ponašali su se i mnogi drugi za koje premijerova druženja s pjevačicom kod nje u stanu nisu nikakva tajna. Mi smatramo da treba pisati i o privatnom životu vodećih hrvatskih dužnosnika posebice ako on odstupa od slike koju žele prikazati u javnosti. U krevetu se događaju mnoge važne odluke i javnost to ima pravo znati kako se odlučuje o njihovoj sudbini. To nije više samo trač, kao što smo smatrali da ni medecinska dijagnoza u slučaju Janeza Janše nije samo njegova privatna stvar, tvrdi portal tjedno.hr.


M.M.